Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20434

Voor vloertegels, badkamer en keuken

Voor vloertegels, badkamer en keuken

Mijn man en ik hebben een casco woning gekocht en er valt er nog een hoop werk te verrichten. De parketvloer voor de woonkamer hebben we besteld. De wanden zijn gestuukt en boven wordt laminaat geplaatst. Gelukkig is mijn man een professionele klusser en ik maak me dan ook geen zorgen over het eindresultaat. Wel zijn er eindeloos veel onderdelen die gekocht en besteld moeten worden. Een badkamer en keuken uitzoeken was hier een belangrijk onderdeel van. Wat mij betreft ook het leukste onderdeel. Na het zien van de website van Jan van Sundert, wilde ik graag een bezoek brengen aan deze zaak in Etten-Leur. Ze verkopen er prachtige keukens, badkamers, vloer- en wandtegels en ze hebben zelfs een sauna afdeling. Het is natuurlijk ideaal wanneer je alles onder één dak kunt vinden.

Eenmaal in de showroom hebben we eerst de keukenafdeling bekeken. We wisten al precies wat we wilden. Een eilandkeuken met een grote design afzuigkap. Deze hadden we verrassend snel gevonden. Alle stijlen en opstellingen zijn er verkrijgbaar en geheel naar eigen wens aan te passen. Nadat we alle details hadden doorgesproken, hebben we de eilandkeuken besteld. De monteurs komen deze installeren. Dit scheelt mijn man weer een hoop werk.

Wat betreft het sanitair waren we er ook al snel uit. We kozen voor een inloopdouche, wandcloset, vrijstaand bad en een prachtig badkamermeubel. Alles perfect op elkaar afgestemd. Het plaatsen ervan wilde mijn man perse zelf doen. Nadat we ook al het sanitair besteld hadden, bleef er nog één onderdeel over. De vloertegels.

Voor de badkamer en keuken wilden we grote tegels die gemakkelijk te onderhouden zijn. Voor de badkamer kozen we voor witte tegels, voor de keuken voor grote antracietkleurige tegels. Het leggen van de vloertegels zal ook door de monteurs van Jan van Sundert worden gedaan. Mijn man kan zich dan volledig focussen op het plaatsen van het sanitair.

Gelukkig kan alles in dezelfde periode geleverd en geïnstalleerd worden. Het zal flink wat werk zijn en de nodige chaos met zich meebrengen, maar ik weet nu al dat het prachtig wordt! Mijn man en ik kunnen haast niet wachten totdat we ons nieuwe huis kunnen betreken en er optimaal van kunnen genieten.

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/06/voor-vloertegels-badkamer-en-keuken-is.html