Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20410

Voor design badkamers en goedkope tegels naar

Voor design badkamers en goedkope tegels naar

Voor design badkamers en goedkope tegels naar Jan van Sundert in Etten-Leur


Onze buren hebben echt een enorme verbouwing achter de rug. In eerste instantie leek het er op dat ze alleen een nieuwe serre aan het huis lieten bouwen, maar al snel volgde ook de badkamer, daarna het toilet en nu ook de keukenvloer. Het leek wel of ze de staatsloterij gewonnen hadden. Toen de gehele verbouwing achter de rug was, wilden ze ons graag het eindresultaat laten zien. Het was inderdaad echt prachtig geworden. Ze hebben zeer mooie materialen gebruikt en de afwerking is van zeer hoog niveau.

Mijn vrouw en ik waren erg benieuwd waar onze buren het nieuwe sanitair en de vloertegels gekocht hadden. Ook wij wilden onze badkamer graag vernieuwen en na het zien van de nieuwe badkamer van de buren besloten we er zelf ook mee aan de slag te gaan. Onze buurman vertelde dat ze alles gekocht hadden bij Jan van Sundert. Een grote zaak waar ze prachtige keukens, design badkamers, sauna’s, vloer- en wandtegels verkopen. Ze waren niet alleen uiterst tevreden over de tegels en het sanitair dat ze er gekocht hadden, ze waren er ook zeer prettig geholpen en de service was perfect. We waren inmiddels erg benieuwd naar deze zaak en besloten dan ook diezelfde week nog richting Etten-Leur te rijden.

De buren hadden niet overdreven hoor. Ook wij zijn er zeer goed geholpen. Het assortiment is prachtig en de design badkamers precies waarnaar we opzoek waren. We hebben onze droombadkamer samengesteld en in de tegeloutlet hebben we zeer mooie, maar goedkope tegels uitgezocht. Hierdoor waren we uiteindelijk goedkoper uit dan dat we gedacht hadden.

Nu de badkamer en tegels geplaatst zijn, hebben we natuurlijk ook de buren uitgenodigd om ze het resultaat te laten zien. Het sanitair vinden ze prachtig en ze hadden niet verwacht dat de duur uitziende tegels goedkope tegels bleken te zijn. We zijn erg blij dat de buren ons geadviseerd hebben een kijkje te nemen bij Jan van Sundert, want anders hadden we nu nooit zo’n mooie en luxe badkamer gehad. Wanneer we over een tijdje ook de keuken gaan vernieuwen, rijden we zeker weer naar Etten-Leur!

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/05/voor-design-badkamers-en-goedkope.html