Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20457

Van Tegelvloeren tot Infraroodcabines

Van Tegelvloeren tot Infraroodcabines

Wanneer u overweegt uw woning te verbouwen of enkel ruimtes op te knappen, bent u waarschijnlijk al rond aan het kijken naar welke zaak u moet gaan voor die nieuwe badkamer, droomkeuken of tegels. Of wellicht pakt u direct diverse ruimtes in uw woning aan? Handig is te kiezen voor een zaak waar u al deze producten onder één dak treft.

Jan van Sundert in Etten-Leur is zo’n zaak. U kunt er terecht voor vier belangrijke aspecten. Badkamers, keukens, tegels en sauna’s. Omdat iedereen nu eenmaal zijn of haar eigen wensen heeft, is er in de showroom keuze uit werkelijk iedere stijl en opstelling. Bent u opzoek naar los sanitair, een complete badkamer, design keuken, of wilt u de sauna’s, infraroodcabines, wandtegels en tegelvloeren bekijken? De kans dat u hier slaagt is groot!

Ideaal is dat alle producten verkrijgbaar zijn in eindeloos veel uitvoeringen, stijlen, kleuren, materialen en afmetingen. Het ervaren personeel staat voor u klaar om u van alle nodige informatie en desgewenst van advies te voorzien. Het is zelfs mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken zodat u direct een duidelijk beeld heeft van hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. In veel gevallen is ook maatwerk mogelijk. Zo kunt u de keuken van uw dromen geheel op maat laten maken. Ook de sauna’s en infraroodcabines kunnen compleet op maat worden gemaakt. Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden!

Heeft u de tegels bekeken en een keuze kunnen maken uit het enorme assortiment? Ook het leggen ervan kunt u met een gerust hart aan de monteurs van Jan van Sundert uitbesteden. Er is zelfs een tegeloutlet aanwezig waar u tegels van prachtige kwaliteit treft, maar dan wel een stuk voordeliger. In veel gevallen kunnen de outlet tegels zelfs direct mee naar huis worden genomen. De tegelvloeren zijn ook te voorzien van vloerverwarming. Dit is natuurlijk een echte luxe. De medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden op dit gebied.

Waar u uiteindelijk ook voor komt, in de showroom van Jan van Sundert vindt u wat u zoekt. Kijk er op uw gemak eens rond en laat u verrassen door de enorme collectie en de eindeloze mogelijkheden!

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/tegelvloeren