Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20417

Van kleine badkamers tot goedkope tegels in de teg

Van kleine badkamers tot goedkope tegels in de teg

Wanneer u uw badkamer wilt opknappen of verbouwen, maar hiervoor een beperkte ruimte of budget beschikbaar hebt, biedt Jan van Sundert de oplossing. In de sfeervolle showroom in Etten-Leur kunt u terecht voor tegels, sanitair en badkameropstellingen in iedere denkbare stijl, afmeting, uitvoering en prijsklasse.

Sanitair voor iedere oppervlakte

Natuurlijk wilt u uw badkamer zo compleet mogelijk maken. Maar wat als u maar een beperkte ruimte tot uw beschikking heeft? Gelukkig zijn er eindeloos veel mogelijkheden om ook kleine badkamers van alle benodigde sanitair te voorzien. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een bad met badklapwanden, combineert u badderen en douchen in één. Ideaal wanneer u rekening moet houden met een beperkte ruimte of budget. Ook opbergruimte is in kleine badkamers een belangrijk onderdeel. Door te kiezen voor badkamermeubelen voorzien van kastjes en lades, kunnen toiletartikelen, handdoeken en schoonmaakmiddelen efficiënt worden opgeborgen. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over.

Betegelen

Naast sanitair is ook het tegelwerk een belangrijk onderdeel. De vloer- en wandtegels bepalen in grote mate de sfeer en uitstraling van de badkamer. Er zijn ontelbaar veel tegelsoorten verkrijgbaar in tal van afmetingen, materialen, kleuren en uitvoeringen. Wanneer uw badkamer aan de kleine kant is, kunt u het beste kiezen voor grote tegels. Hiermee creëert u een optisch ruimtelijk effect. Ook een effen kleur past hier beter dan een tegelsoorten in diverse kleuren of print.

Goedkope tegels in de tegel outlet

Wanneer u op zoek bent naar voordelige vloer- en wandtegels, is het brengen van een bezoek aan de tegel outlet in de Jan van Sundert showroom een echte aanrader. Hier treft u een grote collectie goedkope tegels. In de meeste gevallen kunt u deze zelfs direct mee naar huis nemen of tegen een geringe vergoeding thuis laten bezorgen. Ondanks de scherpe prijzen kunt u wel rekenen op uitstekende kwaliteit. Zo kunt u uw badkamer van eersteklas tegelwerk voorzien, zonder dat u hiervoor meer kosten moet maken dan begroot.

Kortom, ook op een kleinere oppervlakte en met een kleine portemonnee is het mogelijk een prachtige badkamer samen te stellen. Door te kiezen voor de juiste materialen, opstelling en kwaliteit, kunt u jarenlang genieten van uw droombadkamer!