Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20353

Van keukenwinkel tot specialist in vloertegels

Van keukenwinkel tot specialist in vloertegels

Van keukenwinkel tot specialist in vloertegels – Jan van Sundert

Op het eerste gezicht lijkt de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur misschien een keukenwinkel, maar niets is minder waar. Tenminste, het is wel een keukenwinkel, maar daarnaast is het nog zoveel meer. Je kunt er namelijk ook terecht voor het kopen van sanitair en badkamers, wand- en vloertegels en infraroodcabines en sauna’s. Een zeer uitgebreid assortiment dus.

Wij wonen in de omgeving van deze fraaie showroom, en weten dan ook, Jan van Sundert is niet gewoon een winkel, het is een begrip. Voor de aanschaf van nieuwe tegels voor de gang beneden, hoefden wij dan ook helemaal niet na te denken over waar we naartoe moesten om deze te vinden. Jaren geleden hebben we er onze design keuken gekocht en vorig jaar hebben we er nieuw sanitair gekocht voor de badkamer en het toilet. Dit jaar wilden we de gang opknappen en het oude laminaat vervangen door mooie tegels.

In het weekend zijn we dan ook weer naar de showroom van Jan van Sundert gereden. Wat een uitgebreid assortiment hebben ze daar toch. Het zou nog moeilijk worden uit zo’n breed aanbod een keuze te maken. Gelukkig liggen mijn man en ik altijd op één lijn. We hebben echt dezelfde smaak. Over de kleur tegels waren we dan ook al lang uit. Antraciet moest het worden. Maar dat er zoveel soorten antraciet kleurige tegels zijn in zoveel verschillende afmetingen, hadden we niet verwacht.

We hebben dan ook echt de tijd genomen alle antraciet kleurige tegels met elkaar te vergelijken. De verkoper heeft ons uitstekend geholpen door ons goed te informeren over de eigenschappen per tegel. Sommige tegelsoorten zijn nu eenmaal kwetsbaarder en onze voorkeur ging uit naar sterke tegels die erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn. Uiteindelijk kozen we voor mooie grote plavuizen. Deze kunnen tegen en stootje en even de dweil erover en ze zijn weer schoon. Met drie jonge kinderen is dat echt een must. We besloten de vloertegels dan ook direct te bestellen en ook het plaatsen ervan aan de monteurs van Jan van Sundert uit te besteden. We zijn dus wederom geslaagd bij deze topzaak in Etten-Leur.

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/06/van-keukenwinkel-tot-specialist-in.html