Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20372

Van hoekkeuken tot badkamers

Van hoekkeuken tot badkamers

Wanneer u van plan bent uw keuken op te knappen, de badkamer te renoveren of misschien wel allebei, dan komt daar een hoop bij kijken. Wat is de stijl waarnaar u op zoek bent, welke opstelling past het beste in de daarvoor beschikbare ruimte en wat is het budget?

Om het uzelf gemakkelijk te maken, is het een uitkomst wanneer u voor zowel de keuken als de badkamer terecht kunt bij één en de zelfde leverancier. Hierdoor kunt u alles in de zelfde winkel kopen en de levering en montage combineren. Dit scheelt een hoop tijd. Sanitair- en keukenzaak Jan van Sundert in Etten-Leur is hier een goed voorbeeld van. In de showroom treft u niet alleen een enorme collectie keukens, maar u vindt er ook een zeer uitgebreid assortiment badkamers en sanitair. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u er zelfs direct bijpassende vloer- en wandtegels bij uitzoeken.

Keukencollectie

De keukencollectie bestaat uit alle denkbare stijlen, opstellingen en kleuren. Op u nu op zoek bent naar een hoekkeuken, rechte keuken of een eiland keuken, hier bent u aan het juiste adres. Een hoekkeuken is ideaal wanneer u een wat grotere ruimte heeft, voor een kleinere oppervlakte is een rechte keuken of kookeiland de perfecte oplossing. Wanneer u het last vindt om de juiste opstelling te bepalen, laat u dan informeren door de vakkundige medewerkers. Zij denken graag met u mee om zo uw droomkeuken te realiseren.

Badkamercollectie

Op het gebied van badkamers geldt precies hetzelfde. De keuze uit opstellingen en stijlen is zo divers, dat u er ongeacht uw stijl en budget kunt slagen. Ook hier kunt u zich, indien u er zelf niet helemaal uitkomt, uitvoerig laten adviseren. Het is zelfs mogelijk uw droombadkamer samen te stellen met behulp van   een professioneel 3-D tekenprogramma. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van het uiteindelijke totaalplaatje van het door u uitgekozen sanitair.

Doordat u ook de levering en montage door Jan van Sundert kunt laten uitvoeren, heeft u zelf nergens omkijken naar. Kies daarom ook voor zekerheid, kwaliteit en service en geniet jarenlang van uw droombadkamer of –keuken!