Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20420

Van design badkamers tot infraroodcabine

Van design badkamers tot infraroodcabine

Vorig jaar hebben we onze badkamer samengesteld in de showroom van Jan van Sundert. Een prachtige zaak waar ze zeer veel design badkamers en sanitair verkopen. Mijn vrouw en ik zijn er zeer prettig geholpen, de badkamer is keurig geïnstalleerd en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Nu mijn vrouw al een tijd last had van pijnlijke spieren en ze gehoord had dat de warmte van een infraroodcabine voor verlichting kan zorgen, wilde ze hier graag meer over weten. Nadat ze hier meer over gelezen had, was ze tot de conclusie gekomen dat de warme infraroodstraling de oplossing zou kunnen zijn. Omdat Jan van Sundert niet alleen design badkamers, sanitair, keukens en tegels verkoopt, maar daarnaast ook specialist is op het gebied van saunabouw en cabines, besloten we wederom een bezoek te brengen aan deze showroom in Etten-Leur.

Toevallig troffen we bij binnenkomst dezelfde verkoper die ons destijds ook geadviseerd had bij de aanschaf van onze nieuwe badkamer. Mijn vrouw vertelde hem waarnaar we op zoek waren en hij liep met ons mee naar de sauna afdeling achterin de showroom. Eerst wilden we meer informatie over de werking en de voordelen van een infraroodcabine. Tijdens een kop koffie werden we uitvoerig geïnformeerd. In de hoek van de showroom stond een kleine cabine die uitstekend in de ruimte zou passen die wij voor ogen hadden. Mijn vrouw was er direct weg van. Omdat het een showroommodel was, kregen we ook nog eens korting. We hoefden dan ook niet lang na te denken. Deze cabine moest het worden. Over de montage hoefden we niet in te zitten. De monteurs van Jan van Sundert zouden dit voor ons doen. Omdat vorig jaar onze badkamer ook zo keurig geïnstalleerd was, hadden we hier direct een goed gevoel bij.

De montage is inderdaad weer vlekkeloos verlopen. De afmetingen van de cabine zijn perfect en de afwerking is geweldig. De monteurs van Jan van Sundert zijn duidelijk echte vaklui. Ook had mijn vrouw al vrij snel baat bij de warme straling van de cabine. Haar spieren zijn minder stijf en daardoor niet langer pijnlijk. We zijn dus wederom uitstekend geslaagd bij Sundert in Etten-Leur!

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/06/van-design-badkamers-tot.html