Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20436

Van badkamer en keuken tot infraroodcabines

Van badkamer en keuken tot infraroodcabines

Onlangs zijn we bij vrienden in Etten-Leur op visite geweest. Nadat we richting huis wilden rijden, passeerden we een aantal showrooms. Omdat we dit jaar ons keukenblok wilde vervangen, waren we benieuwd of ze hier iets van onze gading verkochten. We reden de parkeerplaats op en besloten een kijkje te nemen bij een grote zaak met de naam Jan van Sundert. Ons beider onbekend, maar wat we zo door de ramen zien konden, een zeer mooie zaak.

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door een vrouw achter de balie. Aan de ene kant van de zaak stonden keukenopstellingen. Aan de andere kant bleken de tegels, sanitair en sauna’s te staan opgesteld. Kortom een prachtig assortiment. We zouden dolgraag onze badkamer en keuken willen vernieuwen, maar daar komt natuurlijk veel bij kijken. Naast de fikse kosten, ben je ook genoodzaakt de oude badkamer en keuken uit de woning te slopen. Toch wilden we ons oriënteren en zien wat er zoal verkrijgbaar is en wat de bijhorende kosten zijn.

Al snel hadden mijn vrouw en ik onze droomkeuken gevonden. Een kookeiland met een grote design afzuigkap. De kastjes, grepen en apparatuur kon geheel naar eigen wens samengesteld worden en alles kon precies op maat worden gemaakt. We besloten alle gegevens te noteren zodat we er thuis nog eens rustig over konden nadenken.

Nadat we de keukenafdeling verlieten, besloten we ook de rest van de showroom te bekijken. Prachtig sanitair en alle denkbare vloer- en wandtegels wisselden elkaar af. Binnen no-time hadden we een prachtige designbadkamer gevonden. Omdat we ons slechts aan het oriënteren waren, schreven we de gegevens op en liepen verder. Achterin de zaak bleken ook nog sauna’s en infraroodcabines te staan opgesteld. Dat is pas luxe. Hoewel de aanschaf van een nieuw kookeiland en een designbadkamer hoog bovenaan ons verlanglijstje stonden, hadden ook de infraroodcabines onze interesse. Wat zou het heerlijk zijn om zo’n cabine thuis te hebben staan. Na een prettig gesprek met een verkoper die ons uitgebreid informeerde over de mogelijkheden, besloten we richting huis te keren en alle opgedane indrukken even te laten bezinken.

Na goed te hebben nagedacht, hebben we besloten binnenkort weer naar Etten-Leur te rijden. Deze keer niet voor een kop koffie bij onze vrienden, maar voor een tweede bezoek aan de showroom van Jan van Sundert. Want dat we daar zullen slagen, weten we zeker!

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/04/van-badkamer-en-keuken-tot.html