Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20425

Tegelvloeren, infraroodcabines, keukens badkamer

Tegelvloeren, infraroodcabines, keukens badkamer

Het is dat mijn vriend en ik toevallig de showroom passeerden, anders waren we er waarschijnlijk nooit geweest. We komen zelden in Etten-Leur en waren die dag naar een beurs geweest. Op de weg terug reden we langs een aantal woonzaken. Omdat we de tegels in onze woonkamer graag wilden vervangen, besloten we te stoppen en te kijken of we hier wellicht konden slagen.

De eerste zaak die we binnenstapten bleek Jan van Sundert te heten. Al bij binnenkomst van de showroom wisten we dat dit was wat we zochten. De tegelvloeren die we er zagen, waren stuk voor stuk prachtig. Alles was ook heel overzichtelijk opgesteld, zodat je direct een goede indruk kreeg van hoe de tegels er, eenmaal gelegd, uit zouden zien. Er bleken naast de bekende tegelvloeren ook tegels verkrijgbaar in houtlook. Zo op het eerste gezicht zou je denken dat het echt parket is, maar het zijn toch echt tegels. Hier wilden we meer over weten.

We raakten aan de praat met een verkoper. Hij heeft ons uitgebreid geïnformeerd over het keramische parket. Al snel wisten we dat dit perfect bij ons zou passen. Het gebruiks- en onderhoudsgemak van tegels met de uitstraling van een warme houten vloer. Gemakkelijk in gebruik en ideaal met onze twee kleine kinderen. We hebben heerlijke koffie gedronken en alle details met de verkoper doorgesproken.

Nadat we de keramische tegels besteld hadden, zijn we ook door de rest van de showroom gelopen. Via de badkamerafdeling kwamen we bij de sauna’s en infraroodcabines terecht. Wat een luxe om zo’n cabine thuis te hebben. Vooral de infraroodcabines vonden we prachtig. Ook hebben we de tegel outlet bekeken en daarna zijn we naar de keukenafdeling gelopen. We hebben zo veel mooie dingen gezien en zullen dit adres dan ook zeker onthouden. Wanneer we een nieuwe keuken of badkamer nodig hebben, of misschien ooit wel onze eigen infraroodcabine kunnen kopen, komen we hier zeker terug.

Tevreden zijn we terug naar huis gereden. We hadden niet verwacht dat we onze nieuwe vloertegels zo snel zouden vinden. We kunnen dan ook haast niet wachten tot dat de monteurs langs komen om onze oude vloer te verruilen voor onze gloednieuwe houtlook tegels!

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/07/tegelvloeren-infraroodcabines-keukens.html