Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20362

Sfeervolle landelijke keukens en strakke design ke

Sfeervolle landelijke keukens en strakke design ke

Ga je binnenkort een nieuwe keuken uitzoeken en ben je je al volop aan het oriënteren? Iedereen heeft een andere smaak, stijl en voorkeur. Dat is dan ook de reden dat er keuze is uit ontelbaar veel soorten keukens in nog meer opstellingen en uitvoeringen. Want wat de een afschuwelijk vindt, is juist waarnaar de ander op zoek is. In een keukenshowroom tref je dan ook de meest uiteenlopende keukenopstellingen aan. Van minimalistisch en strak tot knus en romantisch. Wat het beste bij jou past, is dus geheel afhankelijk van je persoonlijke smaak en wensen.

 

Design keukens

 

Over het algemeen kiezen jonge mensen voor een moderne stijl. Erg populair zijn design keukens met een witte hoogglans afwerking en greeploze deurtjes. Vaak zie je deze look in combinatie met een rvs achterwand, een gestuukte achterwand of een wand van glas. Tegenwoordig wordt deze keukenstijl veelal gecombineerd met betonnen werkbladen. Dit zorgt voor een strakke uitstraling. Deze keukenstijl is eigentijds en oogt licht en fris. Het is eenvoudig te combineren en geeft de keukenruimte een trendy uitstraling.

 

Landelijke keukens

 

Het compleet tegenovergestelde van bovengenoemde keukens zijn de landelijke keukens. Deze hebben een veel natuurlijkere uitstraling. Er wordt volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Keukenkastjes krijgen hierdoor een warme uitstraling. Maar ook de handgrepen dragen hieraan bij. Daarnaast zijn de keukenkasten meestal ook voorzien van kaders. Dergelijke details geven de keuken een nostalgische sfeer. Het middelpunt is vaak een groot fornuis met oven onder een grote schouw. De achterwand is in de meeste gevallen betegeld. Een veel geziene trend zijn metrotegels, tegels in een zwartwit patroon en tegels met een afbeelding van het plattelandsleven. Dergelijke tegels geven de keukenruimte een warme look.

 

Keukenontwerp

 

Wanneer je het lastig vindt om een nieuwe keuken samen te stellen, kun je je laten adviseren door een keukenadviseur. Hij of zij kan middels een computerprogramma een 3D ontwerp maken zodat je goed kunt zien hoe de keuken eruit komt te zien, of de indeling praktisch is en of de opstelling goed in de daarvoor bestemde ruimte past. Ook kun je dan nog eventuele wijzigingen doorvoeren, net zolang totdat het jouw ultieme droomkeuken is.