Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20359

Op zoek naar een keukenwinkel?

Op zoek naar een keukenwinkel?

Op zoek naar een keukenwinkel? Jan van Sundert dé keukenzaak!

Omdat mijn man en ik graag koken, is de keuken één van onze favoriete plekken in huis. Probleem was echter dat onze keuken verouderd was. Tijdens het kokkerellen hadden we regelmatig te weinig ruimte en kwamen we apparatuur tekort. We wilden dan ook dolgraag een nieuwe keuken kopen. We besloten eerst online te kijken naar een goede keukenzaak bij ons in de omgeving. Mijn man attendeerde me op de site van Jan van Sundert. Een keukenwinkel met een grote showroom in Etten-Leur. Het assortiment keukens sprak ons direct aan. We besloten er dan ook de volgende dag heen te rijden om de keukens met eigen ogen te kunnen zien.

Eenmaal in de showroom werden we vriendelijk ontvangen en hebben we de keukenopstellingen op ons gemak bekeken. We wilden graag een keuken met een groot 5pits gasfornuis en alle denkbare keukenapparatuur. Een verkoper liet ons diverse keukens zien die aan onze eisen voldeden. Tijdens een kop koffie spraken we de opties en uitgebreide mogelijkheden door. Omdat we zo goed wisten wat we zochten en we dit bij keukenzaak Jan van Sundert al snel hadden gevonden, hadden we helemaal niet zoveel tijd nodig als we van tevoren verwacht hadden. Omdat de verkoper de keuken die we hadden uitgekozen met behulp van een computerprogramma precies zo kon indelen dat deze voldeed aan al onze wensen, wisten we al snel dat we onze droomkeuken hadden gevonden. Uiteindelijk hebben we er zelfs een design afzuigkap bij uitgezocht.

Vandaag hebben de monteurs de keuken geplaatst. We kunnen haast niet geloven dat dit onze keuken is. Wat een luxe. Door het grote werkblad hebben nu veel meer ruimte en de kastjes en lades zorgen voor een zee aan bergruimte. Doordat alle apparaten zijn ingebouwd, oogt de keuken strak en modern. De afzuigkap is een echte eyecatcher. Mijn man en ik hebben onze kookboeken er al bij gepakt en zijn nu al druk met het bedenken van een uitgebreid 4gangen menu voor vanavond. Dankzij keukenwinkel Jan van Sundert is onze keuken niet langer één van onze favoriete plekken in huis, het ís onze favoriete plek. Hier gaan we nog jarenlang van genieten!

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/04/op-zoek-naar-een-keukenwinkel-jan-van.html