Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20399

Keukenwinkel maar ook Specialist in Vloertegels!

Keukenwinkel maar ook Specialist in Vloertegels!

Jan van Sundert is wat ons betreft een begrip. Deze prachtige zaak lijkt op het eerste gezicht misschien een keukenwinkels, maar naast keukenwinkel is Jan van Sundert ook specialist in badkamers, tegels en sauna’s. Wij hebben deze zaak in Etten-Leur dan ook al meerdere malen bezocht. Ik denk dat het inmiddels 3 jaar geleden is dat we er onze keuken en sanitair hebben gekocht. We zijn er destijds zo prettig geholpen. Daarnaast is de service en montage perfect en genieten we nog iedere dag van onze eilandkeuken en design badkamer. Nu mijn man en ik de vloertegels in de gang wilden vervangen, was het besluit hiervoor wederom naar de showroom van Jan van Sundert te rijden, dan ook snel genomen.

Ondanks het feit dat het enkele jaren geleden was dat we in de showroom geweest waren, herkende de verkoper ons direct. Omdat hij ons toen zo goed geholpen heeft, vroegen we of hij ons nu ook verder wilde helpen. Dit kon. We vertelden hem dat we op zoek waren naar antracietkleurige tegels voor de gang. Hij liet ons diverse mogelijkheden zien. Wat een prachtige collectie en wat een aanbod. Het zou nog een flinke klus worden om hieruit een keuze te maken. Gelukkig krijg je in de showroom al een zeer goed beeld van hoe de tegelvloeren eruit zien omdat de tegels overzichtelijk zijn opgesteld. Mijn man en ik vielen uiteindelijk voor grote natuurstenen tegels in donker grijs. Deze hadden precies de uitstraling waarnaar we op zoek waren en waren ook goed te reinigen en onderhouden. Ook het leggen van de tegels kun je gerust aan Jan van Sundert overlaten. Omdat we zulke goede ervaringen hebben met de montage van onze keuken en badkamer destijds, wisten we dat ook dit perfect zou verlopen.

Inderdaad, de tegelvloer is prachtig gelegd en is zelfs nog mooier dan we verwacht hadden. Het waren echte vaklui en ze hadden de klus zo voor elkaar. De gang oogt nu heel wat moderner en iedereen die bij ons op bezoek komt, begint direct over hoe mooi het geworden is. We zijn dan ook blij dat we weer voor de kwaliteit van Jan van Sundert hebben gekozen en zullen ook in de toekomst naar deze zaak terugkeren. Wat ons betreft een echte aanrader!

Lees Meer:   http://www.janvansundert.nl/vloertegels