Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20351

Keukenwinkel maar ook specialist in vloertegels

Keukenwinkel maar ook specialist in vloertegels

Naar een keukenwinkel om vloertegels te kopen, het leek me een beetje vreemd. Toen we de parkeerplaats van de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur opreden, was ik ervan overtuigd dat we naar een keukenwinkel gingen. Ik zag alleen maar keukens. Daar had ik me dus behoorlijk in vergist, bleek al snel. Bij binnenkomst zag ik aan de linkerkant van de showroom inderdaad allerlei keukenopstellingen staan, maar in het midden lagen wel degelijk de vloertegels waarvoor we kwamen. Ze bleken er zelfs badkamers en sauna’s te verkopen. Een zeer uitgebreide zaak dus.

We wilden de woonkamervloer van nieuwe tegels voorzien en van kennissen hadden we gehoord dat we dan toch echt eens bij Jan van Sundert moesten gaan kijken. Het assortiment is er inderdaad zeer groot en alle vloertegels worden er heel overzichtelijk getoond. Hier waren we duidelijk aan het juiste adres. Het laminaat dat nog door de vorige bewoners van onze woning gelegd was, had echt zijn beste tijd gehad. Er zaten her en der wat krassen op en de plinten lieten los. Tegels zijn natuurlijk veel praktischer omdat deze eenvoudig te onderhouden en reinigen zijn en daarnaast hoef je je niet druk te maken over krassen.

Vanwege het enorme assortiment hebben we behoorlijk wat tijd in de showroom doorgebracht. De verkoper die ons te woord stond, wist gelukkig veel over de tegels en kon ons aan de hand van onze wensen goed adviseren. Omdat wij graag grijze of antracietkleurige tegels wilden hebben, vertelde hij ons dat er ook een tegeloutlet aanwezig was, waar we wellicht ook nog konden kijken. Dit wilden we zeker. Achterin de showroom liepen we een soort magazijn ruimte in met allerlei tegels tegen zeer scherpe prijzen. Mijn vriendin zag al snel antraciet kleurige tegels in een hoek staan, die erg goed bij ons interieur zouden passen. Daarnaast waren deze ook nog eens goedkoper dan de soortgelijke tegels die we in de showroom gezien hadden. Deze moesten het worden. Met dezelfde verkoper namen we de details door en besloten ze te kopen.

Dankzij de tip van onze kennissen hebben we nu een prachtige tegelvloer die ook nog eens veel goedkoper was dan we verwacht hadden. We zijn er ontzettend blij mee en kunnen Jan van Sundert dan ook aan iedereen aanbevelen.

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/06/keukenwinkel-maar-ook-specialist-in.html