Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20391

Jan van Sundert voor infraroodcabines, badkamer

Jan van Sundert voor infraroodcabines, badkamer

Jan van Sundert voor infraroodcabines, badkamer en keuken

Na een slechte ervaring bij een zaak bij ons in de buurt, besloten we op zoek te gaan naar een winkel waar ze niet alleen een mooi assortiment keukens en sanitair verkopen, maar waar ook de service goed is. Na online te hebben rondgekeken, besloten mijn vriendin en ik de auto te pakken en naar Etten-Leur te rijden. Op de site van Jan van Sundert hadden we namelijk gezien dat ze daar een prachtige collectie verkopen en ook de ervaringen van klanten waren zeer positief.

Eenmaal in de showroom aangekomen, werden we niet teleurgesteld. We overwegen onze badkamer en keuken te vernieuwen en hiervoor waren we in de showroom van Jan van Sundert duidelijk aan het goede adres. We hebben eerst de keukenafdeling bekeken. We hebben een aantal prachtige opstellingen gezien en waren zeer enthousiast over de kwaliteit. De mogelijkheden zijn er eindeloos en aan iedere stijl is gedacht. Met name een groot wit kookeiland sprak ons aan. We zijn dan ook met een verkoper gaan zitten zodat hij ons meer kon vertellen over de uitgebreide opties. Ook hebben we de tijd genomen de badkamerafdeling te bekijken. Ook hier werden we niet teleurgesteld. Wat een prachtig sanitair. Hier konden we zeker onze droombadkamer samenstellen. Van vrijstaande baden met of zonder bubbels, tot luxe inloopdouches en natuurstenen wastafels. Stuk voor stuk prachtig vormgegeven en van zeer hoge kwaliteit. Omdat mijn vriendin liever een bad wilde en ik een douche, besloten we er thuis nog even goed over na te denken.

Wat we niet wisten is dat ze bij Jan van Sundert ook infraroodcabines verkopen. Hoewel nu eerst de badkamer en keuken aan de beurt zijn, vonden we het wel leuk de sauna’s en infraroodcabines te bekijken. Wie weet zouden we over een paar jaar wel zo’n luxe cabine aan kunnen schaffen. Na nog een praatje met een verkoper en een kop koffie, besloten we richting huis te keren. Thuis konden we dan nog eens goed nadenken over het witte kookeiland en bepalen of we nu het bad of de douche aan zouden schaffen. Maar één ding was zeker. Hier komen we terug!

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/05/jan-van-sundert-voor-infraroodcabines.html