Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20401

Jan van Sundert niet alleen keukenwinkel

Jan van Sundert niet alleen keukenwinkel

Dat we de oude laminaatvloer in de keuken moesten vervangen, was wel duidelijk. De vloer was al jarenlang een grote ergernis. De vorige bewoners hadden het laminaat gelegd en door de jaren heen was het flink beschadigd. Er zaten krassen op en de plinten lieten los. Daarnaast was het ook helemaal niet praktisch in een ruimte waar met regelmaat water op de vloer terechtkwam. Mijn vriend en ik waren het er dan ook over eens dat we er vloertegels moesten laten plaatsen.

Na het internet afgespeurd te hebben, kwam ik op de website van Jan van Sundert terecht. In eerste instantie dacht ik dat dit een keukenwinkel was. Ik was wel eens langs de showroom in Etten-Leur gereden en wist helemaal niet dat Jan van Sundert naast keukenwinkel ook specialist op het gebied van badkamers, sauna’s en tegelvloeren is. Op de site zag ik diverse tegels afgebeeld staan die goed in onze keuken zouden passen. Omdat mijn vriend en ik nog niet precies wisten welke soort tegels we wilden hebben, leek het ons een goed idee er eens een kijkje te gaan nemen.

Mijn vriend en ik zijn er dan ook diezelfde week nog naartoe gereden. Bij binnenkomst zagen we prachtige tegelvloeren liggen. Vooral de tegels met houtlook spraken ons direct aan. Deze tegels worden keramisch parket genoemd en hebben de zelfde warme uitstraling als houtenvloerdelen, maar dan met het gemak van tegels. Zeer onderhoudsvriendelijk dus. Verder kijken was niet nodig. Dat we voor keramisch parket zouden kiezen, stond direct vast. De verkoper heeft ons zeer goed geholpen en alle verkrijgbare kleuren en uitvoeringen laten zien. We kozen voor keramisch parket in eiken look. De kleur hiervan zou perfect bij de keukendeurtjes passen.

Ook het leggen van de tegels hebben we via Jan van Sundert geregeld. Zelf hebben we helemaal niets hoeven doen. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken oogt ruim en de eiken look zorgt voor een warme uitstraling. Het is niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is de vloer heel eenvoudig te schoon te maken en krasvrij. Van deze vloer hebben we zeker vele jaren plezier!

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/06/jan-van-sundert-niet-alleen_12.html