Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20413

Jan van Sundert niet alleen keukenwinkel

Jan van Sundert niet alleen keukenwinkel

Jan van Sundert niet alleen keukenwinkel, ook voor vloertegels nummer 1


Dat je in een keukenwinkel je vloertegels uit gaat zoeken, klinkt misschien niet erg logisch, maar dat is precies wat wij gedaan hebben. Jan van Sundert, een prachtige zaak in Etten-Leur, is namelijk niet alleen keukenwinkel, maar nog veel meer. Zo bestaat het aanbod dus uit keukens en tegels, maar ook uit sauna’s, infraroodcabines en sanitair en badkamers.

Op de website hadden wij al gezien dat het aanbod prachtig is en zeer uitgebreid. We wisten dan ook direct dat we hier moesten zijn voor het vinden van tegels voor onze woonkamer. Eenmaal in de showroom aangekomen, werden we vriendelijk ontvangen. Bij binnenkomst zie je direct hoe breed het aanbod tegels van Jan van Sundert is. Van vloertegels tot wandtegels in o.a. natuursteen, mozaïek en zelfs keramisch parket.

Vooral die laatste soort sprak ons aan. De warme uitstraling van een parketvloer, gecombineerd met het gemak van een tegelvloer. Het is haast niet van echt hout te onderscheiden. Alleen wanneer je het aanraakt, voel je dat het tegels zijn. Een dergelijke vloer biedt natuurlijk tal van voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Geen kans op krassen en beschadigingen en geen gedoe met olie of was. De verkoper liet ons diverse soorten zien en vertelde ons meer over de mogelijkheden. Mijn man en ik waren verkocht. Dit was precies waarnaar we op zoek waren. Een luxe en warme uitstraling en zeer eenvoudig te reinigen.

We zijn met de verkoper aan tafel gaan zitten en hebben alle details goed doorgenomen. Het gaat uiteindelijk toch om een fikse uitgave. Terwijl we onze koffie dronken, maakten we de koop rond. Een groot voordeel van een zaak als Jan van Sundert, is dat ze er ook de montage regelen. Of je er nu een keuken, badkamer, sauna, of zoals in ons geval tegels koopt, het monteren of plaatsen kun je volledig aan ze uitbesteden. Ideaal natuurlijk wanneer je zelf niet kunt of wilt klussen. Ook wij hebben ervoor gekozen de tegels door professionals te laten plaatsen. Zo hebben we er zelf geen omkijken naar. Met een tevreden gevoel verlieten we de showroom. We kunnen haast niet wachten tot de tegels gelegd zijn!

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/06/jan-van-sundert-niet-alleen.html