Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20414

Jan van Sundert niet alleen een keukenwinkel

Jan van Sundert niet alleen een keukenwinkel

Jan van Sundert niet alleen een keukenwinkel, ook voor een infraroodcabine hét adres

Wanneer je op zoek bent naar een infraroodcabine, verwacht je niet de showroom van een keukenwinkel binnen te stappen. Mijn vrouw wilde dolgraag een eigen cabine thuis en had me meegenomen naar de showroom van Jan Van Sundert in Etten-Leur. Ik had een zaak vol met houten sauna’s en cabines verwacht, maar in plaats daarvan zag ik allemaal keukenopstellingen staan. Ze had zich zeker vergist. In een keukenwinkel hadden we niets te zoeken. Bij de gedachte aan de kosten van een nieuwe keuken kreeg ik al hoofdpijn. Aan de andere kant van de zaak zag ik allemaal panelen met vloertegels opgesteld staan. Wat kwamen we hier doen?

Mijn vrouw sprak een verkoper aan en vertelde hem waarnaar we op zoek waren. Hij vertelde ons dat de sauna afdeling helemaal achter in de showroom was. We waren dus toch in de juiste zaak. We liepen langs de tegels en ook badkamers zag ik, in deze zaak kun je dus blijkbaar alles voor je woning krijgen, en zagen inderdaad achter in de sauna’s en cabines opgesteld staan. Omdat we nog nooit een dergelijke aankoop gedaan hadden, wilden we ons eerst goed laten informeren over de verkrijgbare modellen en de mogelijkheden. Voor mij waren met name de kosten van belang. De verkoper die ons te woord stond, heeft ons dan ook uitvoerig geadviseerd.

Er was een showroommodel waar mijn vrouw direct zeer enthousiast over was. Ik was ook enthousiast, maar meer omdat deze infraroodcabine een stuk goedkoper bleek dan ik verwacht had. Dit model was ook niet zo groot en eenvoudig te installeren. Ik wist zeker dat we geen betere en goedkopere cabine zouden vinden en dus stelde ik mijn vrouw voor deze te bestellen. Haar gezicht begon direct te stralen. Dolblij was ze. Eindelijk zou ze gewoon thuis kunnen genieten van de warmte van infraroodstraling. Ach, daar gaat het uiteindelijk ook om. Dit wilde ze al jaren. De verkoper vertelde ons dat ook de installatie door Jan van Sundert gedaan kan worden. Wel zo ideaal natuurlijk. Zelf hoefden we dus niets te doen. We hebben nog een kop koffie gedronken en de cabine gekocht. Mijn vrouw heeft de hele weg naar huis een grote glimlach op haar gezicht gehad.

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/05/jan-van-sundert-niet-alleen-een.html