Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20440

In keukenzaak Jan van Sundert kun je ook voor

In keukenzaak Jan van Sundert kun je ook voor

In keukenzaak Jan van Sundert kun je ook voor een goedkope badkamer terecht

Onlangs hebben we de sleutel van onze nieuwe woning gekregen. We zijn dan ook druk aan de slag gegaan met het opknappen van de badkamer. We hebben alle tegels en het sanitair eruit laten slopen. Het moet er zeker dertig jaar geleden in geplaatst zijn. Het was zwaar verouderd en alsof dat nog niet erg genoeg was, was het merendeel ook beschadigd. De rest van de woning is in perfecte staat gelukkig, maar de vorige bewoners hebben overduidelijk nooit de behoefte (of het geld) gehad de badkamer op te knappen of te renoveren.

Een voordeel van het compleet verbouwen van je badkamer is natuurlijk dat je er geheel je eigen draai aan kunt geven. Mijn vrouw en ik kunnen nu tegels uitzoeken die wij mooi vinden en zelf bepalen of we voor een bad kiezen, een douche, of misschien wel allebei. En we gaan niet zelf klussen hoor. Daar komt met mijn twee linkerhanden niets van terecht. Hiervoor gaan we opzoek naar een professioneel klusteam.

Voor de aanschaf van de tegels en het sanitair, wilde mijn vrouw naar Jan van Sundert in Etten-Leur. Die naam kende ik wel, alleen dacht ik dat dit een keukenzak was. Niet het adres voor het kopen van sanitair dacht ik zo. Maar Jan van Sundert bleek veel meer dan een keukenzaak. Je kunt er inderdaad de meest prachtige keukens krijgen, maar je kunt er ook terecht voor wand- en vloertegels, sanitair en sauna’s.

Mijn vrouw en ik zijn er een middagje gaan kijken, en zijn er zeer goed geslaagd. We zijn ook binnen het budget gebleven, want we hebben een redelijk goedkope badkamer samengesteld. Daarnaast hebben we ook prachtige tegels uitgezocht. Dat is ook het voordeel van zo’n grote zaak. Je kunt er terecht voor werkelijk ieder onderdeel van je badkamer. Ook de levering en montage hebben we met Jan van Sundert geregeld. Zelf hoeven we niets te doen. We kunnen haast niet wachten tot de monteurs langskomen om onze goedkope badkamer te installeren. Wat zal het er straks fantastisch uitzien. Modern, schoon en praktisch. Dan kunnen we pas echt genieten van ons nieuwe huis!

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/05/in-keukenzaak-jan-van-sundert-kun-je.html