Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20397

Goedkope keukens en badkamers van topkwaliteit

Goedkope keukens en badkamers van topkwaliteit

Goedkope keukens en badkamers van topkwaliteit bij Jan van Sundert

 

Goedkope keukens en badkamers kunnen ondanks de scherpe prijs, van perfecte kwaliteit zijn. Dat bewijst Jan van Sundert maar weer. Omdat mijn vriendin en ik op zoek waren naar een nieuw badkamermeubel en een nieuwe keuken, niet de hoofdprijs wilden betalen, maar wel opzoek waren naar kwaliteit, zijn we naar de showroom in Etten-Leur gereden. Op de site hadden we gezien dat ze hier een schitterend assortiment verkopen van allerlei bekende A-merken en er diverse showroommodellen verkrijgbaar zijn. We waren dan ook erg benieuwd of we er konden vinden waarnaar we al zo’n tijd op zoek waren.

We hebben eerst de collectie badkamers bekeken. Er is keuze uit complete badkamers, van alle denkbare luxe voorzien, maar ook zijn er zeer veel losse badkamermeubels verkrijgbaar. We vielen voor een badkamermeubel met dubbele wastafel en grote bijpassende spiegel met ingebouwde verlichting. De antraciet kleur van de lades en kastdeurtjes past perfect bij onze badkamer tegels. We hebben de details met een verkoper doorgenomen en het badkamermeubel direct besteld.

Vervolgens hebben we de keukenafdeling bekeken. Deze was nog groter dan we verwacht hadden. Omdat we thuis alleen ruimte hebben voor een rechte keuken, hebben we alleen hiernaar gekeken. Een verkoper van de keukenafdeling vertelde ons dat iedere keuken in iedere gewenste opstelling verkrijgbaar is. Want bij Jan van Sundert is maatwerk altijd standaard. We hadden dus enorm veel keus. De showroommodellen en goedkope keukens bleken prachtig en we besloten dan ook voor één van de showroommodellen te kiezen. De witte keukenkastjes met strakke RVS handgrepen en het hardstenen aanrecht past precies bij onze smaak. Alle apparatuur zit er in en de design afzuigkap die we er bij hebben uitgezocht maakt het geheel compleet.

Met de verkoper van de keukenafdeling hebben we alle details doorgenomen en binnen no-time was de koop rond. Binnenkort komen ze zowel onze nieuwe keuken als ons nieuwe badmeubel thuis bezorgen. De oude keuken wordt er eerst uit gesloopt en ook de oude wastafel moet er aan geloven. Eindelijk hebben we dan de keuken waar we zolang van gedroomd hebben en is onze badkamer compleet. We kunnen haast niet wachten!

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/04/goedkope-keukens-en-badkamers-van.html