Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20344

Goedkope keukens en badkamers

Goedkope keukens en badkamers

Omdat we binnenkort in onze nieuwbouw woning trekken, hebben we de afgelopen tijd heel wat woonboulevards en doe het zelf zaken bezocht. We hebben een paar nieuwe meubels gekocht, de wanden zijn gestuukt, de houten vloer is gelegd en het schilderwerk is klaar. We wachten nu op de monteurs die onze gloednieuwe badkamer en keuken komen plaatsen.

Het vinden van onze droomkeuken en luxe badkamer is ons uiteindelijk een stuk sneller gelukt dan we verwacht hadden. We wilden natuurlijk niet de hoofdprijs betalen, maar de goedkope keukens en badkamers die we gezien hadden, waren ons niet goed bevallen. Na een aantal zaken bezocht te hebben zonder te kunnen slagen, adviseerde een kennis ons eens te gaan kijken in de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur. Een zeer goede tip bleek al snel. We zijn er namelijk uitstekend geslaagd. Een groot voordeel van Jan van Sundert is dat je er bijna alles kunt vinden voor je woning. Van een nieuwe keuken en badkamer, tot aan tegels en sauna’s. Het assortiment bestaat uit collecties van echte topmerken, maar er zijn ook goedkope keukens en badkamers verkrijgbaar. Kortom, een prachtig assortiment, passend bij ieder budget.

We zijn er zeer goed geholpen waardoor het vinden van onze droomkeuken en luxe badkamer helemaal niet zo moeilijk was. We vielen als een blok voor een designkeuken met een groot kookeiland. Ik weet nu al dat de keuken mijn favoriete plek zal worden in ons nieuwe huis. Dat de favoriete plek van mijn vrouw de badkamer zal zijn weet ik wel zeker. Want bij Jan van Sundert hebben we gekozen voor een fantastische inloopdouche en een heerlijk bad. Mijn vrouw zit het liefst uren in bad te lezen en als de monteurs alles straks geïnstalleerd hebben, zal ze zich badkamer toe-eigenen.

We kunnen dan ook niet wachten tot dat het zover is en we kunnen genieten van onze nieuwe luxe in onze prachtige woning. De monteur kunnen er ieder moment zijn. Waar straks een design keuken zal staan is alles nu nog kil en kaal. En die heerlijke badkamer voorzien van alle denkbare luxe is nu niet meer dan een kale ruimte. Wacht eens. Volgens mij hoor ik daar een grote wagen de straat in rijden. Ik hoor mijn vrouw roepen dat de monteurs van Jan van Sundert er zijn. Eindelijk. Het feest gaat beginnen!

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/04/goedkope-keukens-en-badkamers.html