Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20402

Goedkope badkamer gevonden in de badkamer showroom

Goedkope badkamer gevonden in de badkamer showroom

Goedkope badkamer gevonden in de badkamer showroom van Jan van Sundert


Zelf had ik het niet voor mogelijk gehouden. Ik dacht dat een nieuwe badkamer ontzettend duur zou zijn. Vooral als je hiervoor naar een echte speciaalzaak zou gaan. Niets bleek minder waar. Mijn vrouw nam me mee naar de showroom van Jan van Sundert. Van een collega had ze gehoord dat dit een prachtige zaak is waar ze niet alleen een mooie collectie verkopen, maar ook zeer goede service leveren. En belangrijker nog, ook voor een goedkope badkamer kun je er terecht.

We werden geholpen door een verkoper die goed begreep waarnaar we op zoek waren. Een goedkope badkamer van kwaliteit. Hij liet ons allerlei opstellingen zien. Gelukkig hebben mijn vrouw en ik dezelfde smaak waardoor we het al snel eens werden. We kozen voor een bad en een mooie dubbele wastafel met kastjes eronder. Hierdoor konden we spullen zoals handdoeken en toiletartikelen netjes opbergen. Ook zochten we een mooi wandcloset uit. Wat een verschil met ons huidige sanitair. Binnenkort zouden we eindelijk onze droombadkamer hebben.

Nadat we ons nieuwe sanitair besteld hadden en nog een kop koffie hadden gedronken, liepen we langs de tegelafdeling. Met de aanschaf van nieuwe vloer- en wandtegels zou onze badkamer pas echt compleet zijn. Omdat ze bij Jan van Sundert ook een tegeloutlet hebben, wilden we ook hier een kijkje nemen. Het assortiment tegels in de outlet is zeer groot. Iedere stijl, afmeting en kleur is er verkrijgbaar. Een groot voordeel is dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn en je geen rekening hoeft te houden met levertijden. Mijn vrouw en ik houden niet van tierelantijntjes en wilden graag effen tegels in een neutrale kleur. Deze hadden we al snel gevonden. We besloten de tegels dan ook direct aan te schaffen. Onze missie was geslaagd.

De monteurs bleken echte vaklui. Binnen no-time waren de verouderde tegels en het oude sanitair vervangen door de door ons aangeschafte tegels en sanitair. Wat is het mooi geworden. Alle rommel is opgeruimd en van een verbouwing is niets meer te zien. Mijn vrouw heeft alle handdoeken en toiletartikelen een plaatsje gegeven en voor de finishing touch een mooie badmat op de grond gelegd. Ik kan niet wachten om het bad uit te proberen!

Lees Meer:- http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/04/goedkope-badkamer-gevonden-in-de.html