Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20406

Geen design badkamers maar infraroodcabine

Geen design badkamers maar infraroodcabine

Geen design badkamers maar infraroodcabine van Jan van Sundert


Mijn vriendin is gek op Woonmagazines. Ze heeft diverse abonnementen en geniet van het doorbladeren en het opdoen van ideeën voor onze woning. De laatste tijd kijkt ze voornamelijk naar sanitair en dan het liefst naar design badkamers. Natuurlijk zijn al die design badkamers prachtig, maar persoonlijk vind ik dat er niets mis is met onze badkamer. We hebben een prima douche, een ligbad en een ruime wastafel en een wandcloset. We zouden misschien een extra kastje kunnen gebruiken voor toiletartikelen en andere rommeltjes, maar verder ben ik niet van plan onze badkamer aan te passen.

Hoewel mijn vriendin nieuw sanitair dan ook uit haar hoofd heeft gezet, is daar nu een nieuwe wens voor in de plaats gekomen. Een infraroodcabine. Dit schijnt een nieuwe trend te zijn en ze heeft hier dan ook haar zinnen op gezet. In tegenstelling tot een gewone sauna, schijnt de infraroodfunctie klachten als rugpijn en stijve spieren te verminderen. Dit sprak me wel aan. Ik heb hier namelijk regelmatig last van. Ik stelde mijn vriendin dan ook voor hier eens naar te informeren. We hebben diverse sites bekeken en kwamen al snel op de website van Jan van Sundert terecht. Deze zaak in Etten-Leur die o.a. badkamers, keukens en tegels verkoopt, schijnt een echte specialist te zijn op het gebied van sauna’s en cabines. Ze maken deze zelfs volledig op maat. We besloten dan ook een bezoek te brengen aan deze showroom.

We hebben er op ons gemak rond gekeken. Mijn vriendin was direct dolenthousiast over alle mooie keukens en badkamers die ze zag. Eenmaal op de sauna afdeling aangekomen, hebben we ons uitvoerig laten informeren over de mogelijkheden en functies van de cabines. Omdat wij thuis schuine wanden hebben, is het niet mogelijk een standaard model te plaatsen. Gelukkig kunnen ze in de werkplaats van Jan van Sundert een cabine op maat maken. We hebben alle details doorgesproken en een afspraak gemaakt zodat er binnenkort iemand bij ons langskomt om de ruimte op te meten. Wat een luxe. Straks hebben we onze eigen cabine en dan ook nog geheel op maat gemaakt. We kunnen haast niet wachten!

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/07/geen-design-badkamers-maar.html