Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20384

Een Ondergrond waar je op kan Bouwen? Kies voor ee

Een Ondergrond waar je op kan Bouwen? Kies voor ee

Vloeren zijn er in vele soorten. U kunt kiezen tussen laminaat, parket, kunststof, giet-, kurk of zelfs bamboevloeren. Maar niets evenaart de charme én hygiëne van bijvoorbeeld een natuurstenen tegelvloer. De optimale combinatie tussen gemak, duurzaamheid, kracht en karakter. En dat voor een aantrekkelijk prijsje.

Gemak

Plavuizen zijn een topper wanneer het om snelle en volledige reiniging gaat. Moderne tegels zijn gebruikelijk voorzien van een glazuren laag. Dit zorgt voor een uiterst effectief vocht- en vuilafstotend effect. Met een simpele handomdraai is uw vloer weer fris als nooit daarvoor en helemaal klaar voor de dag die volgt.

Duurzaamheid

Dagelijks wordt er honderden meters door huis gelopen. Dit heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de vloer. Wanneer u een laminaat- of andere zachte vloer heeft, krijgt u al snel last van slijtageplekken. Dit zijn zwakke delen in de vloer die gemakkelijker vervuild of nog verder beschadigd raken. Plavuizen bestaan uit gebakken materialen of zijn geheel van natuursteen. Er is maar weinig dat schade aan kan brengen aan zo’n harde ondergrond.

Karakter

Vloertegels brengen de kamer tot leven. U kunt zo veel spelen met materialen als dat u zelf wilt. Of u nu verschillende steensoorten wenst te gebruiken of een patroon wenst aan te brengen. Tegels kunnen voor een landelijke of juist een moderne sfeer zorgen.

Gunstig geprijsd

De grondstoffen voor een getegelde ondergrond zijn ruimschoots aanwezig. Dankzij de hedendaagse ontginnings- en fabricagetechnieken worden tegels snel, goedkoop en altijd met dezelfde hoogwaardige kwaliteit vervaardigd. Het mooie is ook dat er geen tropisch bos gekapt hoeft te worden en er hoeft geen speciaal keurmerk aan ontleend te worden. Zo weet u zeker dat het milieu bespaard wordt, ongeacht de afkomst. En dat voelt u uiteindelijk ook nog eens in de portemonnee.

Waar te vinden?

Er zijn veel winkels die een tegelvloer kunnen aanbieden. Mogelijk is een tegel outlet een stuk interessanter. Hier bent u altijd verzekerd van de beste prijs, terwijl de kwaliteit onverminderd hoog is. In een tegel outlet koopt men groot in of worden restpartijen opgekocht. De gunstige tarieven die ze hierdoor verkrijgen, worden ook weer aan u doorberekend. En zo loopt u over dezelfde vloer voor misschien wel de helft van het geld.