Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20431

Design Badkamers met een Infraroodcabines

Design Badkamers met een Infraroodcabines

De badkamer wordt een steeds belangrijker onderdeel van het huis. Waar men vroeger geen aandacht besteedde aan de aankleding van dit onderdeel van het huis, zijn tegenwoordig design badkamers helemaal hip. Je kunt bijna zeggen dat de badkamer het kroonjuweeltje van het huis geworden is. Luxe douches en baden zorgen voor een heerlijke ontspanning na een harde dag werken. Het begon met het bubbelbad welke jarenlang zeer populair was, waarna de grote open douche volgde. Maar tegenwoordig is er een ander onderdeel van de badkamer aan populariteit aan het winnen.

De infraroodcabines begint steeds bekender te worden. Deze cabine is een soort sauna welke gebruikt maakt van infrarood stralen. Deze zorgt voor een natuurlijke warmte die zorgt voor een heerlijk sauna gevoel en de pijn uit de spieren weghaalt. In de cabine kom je helemaal tot rust en kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag. De infraroodcabine is in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar en past dan ook perfect in design badkamers. Bij Jan van Sundert in Etten-Leur kunt u dan ook terecht voor sanitair en badkamers en is er een speciale sauna afdeling. In de sfeervolle showroom kun je op je gemak rondkijken en zo je droombadkamer met cabine samenstellen.

De cabine kan geplaatst worden op elke mogelijke plaats in de badkamer. Er zijn varianten die geschikt zijn voor 2 personen en in vrijwel elke badkamer passen, maar ook grotere varianten indien er meer ruimte beschikbaar is. Het zou helemaal afgemaakt kunnen worden met een extra dompelbadje waardoor je het gevoel krijgt jezelf te wanen in een echt kuuroord. De cabines zijn zowel geschikt voor mensen die gewoon heerlijk willen ontspannen, maar ook voor mensen die vaak pijn ervaren in de spieren of last hebben van spierziekten. De straling van de cabine in de badkamer treedt verder door in de huid dan een reguliere sauna, waardoor het pijnstillend en ontspannend voor de spieren werkt.

De slanke ontwerpen zorgen ervoor dat er altijd wel een cabine is die bij het design van de badkamer past. Het mooiste is natuurlijk om alles in dezelfde kleuren te ontwerpen zodat het geheel mooi bij elkaar past. Je waant je in een echte luxueus kuuroord en voelt je iedere dag topfit.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/badkamers