Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20369

Design badkamers en houtlook vloertegels

Design badkamers en houtlook vloertegels

Design badkamers en houtlook vloertegels bij Jan van Sundert 

De tegels in de gang moesten hoognodig vervangen worden. De voegen lieten deels los en de tegels hadden duidelijk hun beste tijd gehad. Omdat het toch de entree van je woning is, vind ik het belangrijk dat de gang er netjes uitziet. We wilden dan ook niet alleen de vloertegels vervangen, maar ook de muren opnieuw witten.

Jaren geleden hebben we design sanitair gekocht bij Jan van Sundert. Een enorme zaak waar ze naast design badkamers, ook keukens, sauna’s en tegels verkopen. De design badkamers zijn werkelijk prachtig en de kwaliteit van het sanitair maar ook de service en montage zijn ons destijds zo goed bevallen, dat we besloten nogmaals naar deze showroom in Etten-Leur te rijden.

De showroom zag er nu nog mooier uit dan de laatste keer dat we er waren. We werden vriendelijk ontvangen en vroegen de verkoper of hij ons wilde helpen bij het vinden van de juiste tegels. We vertelden hem waar we precies naar op zoek waren en wat ons budget was. Hij liet ons diverse tegelsoorten zien in verschillende stijlen en afmetingen. De tegels liggen er heel overzichtelijk in een soort lades die je uit kunt schuiven. Hierdoor krijg je direct een duidelijk beeld van hoe de vloer er uit komt te zien.

Mijn oog viel op prachtig parket. Maar het bleek helemaal geen hout te zijn, maar om keramisch parket te gaan. Dit zijn tegels die als twee druppels water lijken op houten vloerdelen. Het zijn als het ware houtlook tegels. Het is niet van echt hout te onderscheiden. De verkoper informeerde ons over de mogelijkheden en de voordelen van keramisch parket. Ze slijten niet en in tegenstelling tot echte houten vloerdelen is schuren en lakken e.d. niet nodig. Onze keuze was dan ook snel gemaakt.

Inmiddels zijn onze oude vloertegels verwijderd en vervangen door de nieuwe houtlook tegels. Ook de muren zijn gewit. Het is werkelijk prachtig geworden. De gang heeft nu een hele warme en chique uitstraling gekregen. Dit was precies wat we voor ogen hadden. We overwegen nu zelfs meerdere ruimtes in huis van deze geweldige tegels te voorzien. In dat geval weten we waar we zijn moeten. Jan van Sundert in etten- Leur!

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/05/design-badkamers-en-houtlook.html