Free Websites at Nation2.com

Tegels badkamer
Tegel outletTotal Visits: 20367

Design badkamers en goedkope tegels

Design badkamers en goedkope tegels

Mijn vrouw is gek op woonmagazines. Ze heeft een abonnement op ieder woonblad en kan er uren doorheen bladeren. Omdat ze zich al lange tijd stoort aan onze badkamer, is ze steeds op zoek naar de laatste trends op dit gebied. Als ze iets gevonden heeft dat haar aanspreekt, scheurt ze de betreffende pagina er uit en plakt deze op haar moodboard. Ik moet toegeven dat de badkamermeubels en tegels die ze heeft uitgezocht prachtig zijn. Het straalt echt een luxe sfeer uit.

Naast het doorspitten van bladen, is ze ook vaak online pop zoek naar de nieuwste woontrends. Onlangs kwam ze op de site van Jan van Sundert terecht. Op deze website had ze al snel diverse design badkamers gezien in de stijl van haar moodboard. Ze wilde dan ook dolgraag naar de showroom van deze zaak om er de design badkamers te bekijken.

Het daaropvolgende weekend zijn we dan ook naar Jan van Sundert in Etten-Leur gereden. Een mooie grote zaak met een zeer uitgebreide collectie. Naast sanitair verkopen ze er ook sauna’s, keukens, vloer- en wandtegels. Omdat mijn vrouw precies weet wat ze mooi vindt, duurde het niet lang of ze had de perfecte badkamer samengesteld. Een prachtig vrijstaand bad, een grote inloopdouche, een design wandcloset en een grote dubbele wastafel van natuursteen. Een geweldige combinatie. We hebben tijdens een kop koffie alle details doorgenomen en de badkamer besteld. Mijn vrouw was dolenthousiast.

Toch wilde ze ook de tegelcollectie bekijken. Want wat is een gloednieuwe badkamer zonder nieuwe tegels? Omdat we de meest luxe badkameronderdelen hadden uitgezocht, was ik bang dat mijn vrouw ook voor de duurste tegels uit zou kiezen. Niets bleek minder waar. Jan van Sundert heeft namelijk een tegeloutlet. De mozaïek tegels die mijn vrouw op het oog had, bleken afgeprijsd op de outlet afdeling te liggen. Wat een geluk dat we nu zulke goedkope tegels hadden gevonden.

De bezorgdienst komt de badkamer en de goedkope tegels binnenkort bezorgen en ook zorgen ze ervoor dat de hele badkamer geïnstalleerd wordt. Mijn vrouw heeft dan eindelijk de badkamer waar ze al zolang van droomt. Haar nieuwste project is het samenstellen van de perfecte keuken. Want in de showroom van Jan van Sundert heeft ze al heel wat keuken ideeën opgedaan. Ik vermoed dat we binnenkort dan ook weer richting Etten-Leur rijden.

Lees Meer:-  http://keukenwinkels.blogspot.nl/2014/04/design-badkamers-en-goedkope-tegels-bij.html